onsdag 22 juli 2009

Jag ska bara ...

För en tid sedan var jag, mannen och några vänner ute på en liten tur och då passade jag på att hälsa på en av de underbara tjejerna från bloggträffen i höstas. Det var så roligt att få träffas igen. Vi fikade och pratade och blev givetvis lite loppissugna. Sagt och gjort, och vilket smultronställe hon tog mig till. Massvis med underbara prylar och möbler.
Och där stod den, tvättkommoden jag letat efter. Till ett mycket överkomligt pris dessutom. Frågan var bara om den skulle få plats i bilen på vägen hem. Visserligen hade vi ett stort släp med oss, men det var fyllt med grabbarnas motocross-cyklar. Men skam den som ger sig, efter en del lirkande och omstuvande gick det till slut att stänga bagageluckan.
Nu var det "bara" att hitta ett passande handfat. Det visade sig vara ganska svårt. Fel bredd, fel djup, fel färg, fel pris, alla de varianterna hittade jag. Men i går kom det stora genombrottet. Det perfekta handfaten, till rätt pris och inte alls långt härifrån. Och nu är det på plats på kommoden. Lycka!

Nu återstår det bara ett telefonsamtal till rörmockarn. Bara och bara föresten, han har kanske semester. Men det kan väl en rörmockare också behöva.

Hoppas solen lyser på er med. Kram!

Inga kommentarer: